Direktlänk till inlägg 13 maj 2015
Ikväll blev det en kaka med fyra lager: sockerkaka, bärgelé, chokladsockerkaka och vit mousse (är inte helt hundra på delarna då nån annan gjorde kakan).
Kakan spritsades med maräng som sedan brändes med brunt socker och toppades med mynta och röda vinbär. Resten av tallriken dekorerades med bärgelé och lite smul.
Hej!
Maria heter jag, är 20år och utbildar mig till konditor/bagare.
Genom min utbildning har jag nu fått chansen att baka andra bullar bland de höga bergen i Österrike!
Här kan ni följa mig på min praktik på hotellt Panhans!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 |
|||
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 | 31 |
|||
|