Senaste inläggen
Första dagen gjorde vi en dessert bestående av en söt kokossoppa med touch av citrus. Till den blev det en bärsorbet, lite smul, bär och andra dekorationer.
Apelsiner och citron som ska ner i kokossoppan
Glas som är doppade i rosafärgad äggvita och sedan i strösocker
Förberätt många tallrikar, så då en beställning kommer behövs bara sorbeten, soppan och lite dekor!
Hej!
Maria heter jag, är 20år och utbildar mig till konditor/bagare.
Genom min utbildning har jag nu fått chansen att baka andra bullar bland de höga bergen i Österrike!
Här kan ni följa mig på min praktik på hotellt Panhans!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 | 7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|